搜索
查看: 145|回復: 5

[1] 從女同學到女王(廣東話)

2萬

8萬

超級版主

元寶
收聽
聽眾
從女同學到女王(廣東話)

>      作者:alanhon
                   字數:3240   

第一章   黑鞋
是甘的,記得我中三個年,係我同宜傢我既女王第一次接觸既一年。其實女王同我都係中一就開始讀依間學校,不過佢係女神級人物,而我隻係一名毒L,所以就算我係對佢有好感又點,我又點敢同佢黎個日劇式既告白。唔好話告白e個甘 ultimate 既move,同佢講野都唔敢啦,最多米ff下打下飛機做7head。結果,e個狀況一直維持,直到我中三個年做既一個決定,可以話改變左我e條毒L既命運。
講返我既女神先,佢叫 Janet , 外表清清純純甘,身高160 ,唔係瘦到見骨個隻,有少少babyfat , 平時都係set 開當年好興個款日式頭,即係前面平陰,左右分別有少少頭髮係耳仔邊,後面整條馬尾。而我,就唔洗多介紹啦,毒L一條,腳膠一名,你就叫我 Richard 啦。座位方面,我當年係坐尾二個行,唔知係Miss有心玩我定點,我四面都係坐女仔,但全部係 porkchop Orz , 我諗Miss 可能係想用我隔開四個女仔唔比佢地甘易傾計。如果係甘,我當然係最好人選,因為作為一個毒L , 如非必要,係唔會同雌性物體有任何言語上既交流。而 Janet 佢就坐係近門口既第二個位,平時上堂隻可以斜望佢,有時望下佢玩鞋甘。
依一日,Janet 佢又係到玩鞋,真係唔知點解女仔甘鐘意玩鞋,玩鞋e個舉動就好似叫我地腳膠快d扯旗,最好射埋精。依傢最後一堂,班主任課,其實即係Miss 冇野要鬧我地就變自修既一個時間,大部份人係到做功課,有幾個重起勢甘做,一心想係返屋企前做完。而我?原本都做緊功課既,但依傢Janet 係我面前玩鞋,試問我又點專心到。隻見Janet 佢既左腳不斷同隻黑鞋離合,佢著咗白襪既腳板諾隱諾現,真係睇到我好想衝過去除左佢隻黑鞋,然後係甘聞佢隻腳。佢依個動作維持左2分鐘到,之後佢竟然除咗右腳隻鞋,成隻腳板個形表露無遺,我亦即係扯左,重要係扯到就黎爆發個隻。依一刻,我幻想除左佢隻白襪仔,用條脷斷奶佢隻腳板,再啜佢d腳趾,奶到佢成隻腳板同腳趾都係我啲口水。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

中級會員

元寶
收聽
聽眾
thx fornsharing
回復

金牌會員

元寶
收聽
聽眾